10 Coole iPhone Games SlotZ Racer

SlotZ Racer
Vergroot foto
Door: REDACTIE 06-10-2011

SlotZ Racer is een game van Freeverse waarmee je op een speelgoedracebaan kunt rondscheuren. Je kan kiezen uit drie spelvarianten: Quick Race, Single Player of Multiplayer.

Je bestuurt één van de vier autootjes op het circuit met een knop. Hiermee kan je alleen gas geven, net als bij echte slotraces. Sturen hoeft dus niet, want de auto volgt gewoon de baan. Let wel op dat je de bochten niet te snel neemt want anders vlieg je van de baan en dat zal je kostbare seconden kosten.
Op het juiste moment het gaspedaal loslaten levert de snelste rondjes op en dat is cruciaal in deze game. Je kunt nieuwe circuits, auto's en locaties vrijspelen naarmate je verder in het spel komt. En wanneer je dat moe bent kan je het altijd opnemen tegen een van je vrienden.

Als je met SlotZ Racer alleen maar wat op een racebaan zou kunnen rondrijden zou de game misschien beperkt zijn. Gelukkig tovert de applicatie nog meer uit zijn hoed er is namelijk een track editor. Hiermee kun je zelf je racebaan ontwerpen. Je kunt onder andere aangeven of je 2 of 4 rijbanen wilt en aangeven of de auto's van baan kunnen wisselen.

Geef commentaar
comments by Disqus