Pininfarina Fuoriserie Bike 43 Milano

​Dat de designers bij Pininfarina schoonheid in de vingers hebben, dat weet elke autofiel. Maar de ontwerpen hoeven zich natuurlijk niet te beperken tot vierwielers. Het Italiaanse stijlhuis heeft zich ditmaal gewaagd aan een twee...

Naar artikel
04-11-2014

Ferrari bouwt 6 Pininfarina Sergio - voo...

​Goed nieuws voor wie graag nog enkele miljoenen over de balk wil gooien. Ferrari heeft besloten zes exemplaren van de Sergio Pininfarina te produceren. Telkens...

Naar artikel
29-10-2014

BMW Gran Lusso Coupe onthuld

BMW heeft zoals aangekondigd de Gran Lusso Coupe onthuld op het Concours d'Elegance Villa d'Este.

Naar artikel
25-05-2013

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe naar Vi...

Sinds BMW hoofdsponsor is van het erg prestigieuze Concours d'Elegance Villa d'Este, worden we er elk jaar op een unieke concept car van het bedrijf getrakteerd.

Naar artikel
15-05-2013

Pininfarina maakt weer winst

Natuurlijk is Pininfarina onlosmakelijk verbonden met enkele van de meest oogstrelende creaties uit de automobielgeschiedenis.

Naar artikel
30-03-2013

Pininfarina Sergio is passend eerbetoon

In de 40 jaar die Sergio Pininfarina aan het roer stond van het door hem opgerichte carrosseriebedrijf, liet de vorig jaar op 85-jarige leeftijd overleden topdesigner een onvergetelijk nalatenschap ac

Naar artikel
05-03-2013

Pininfarina maakt Sergio puur

Afgelopen jaar verloor de auto-industrie met Sergio Pininfarina een grootmeester die aan het sturende uiteinde van de tekenpen van heel wat iconische creaties stond.

Naar artikel
03-03-2013

Pininfarina eert Sergio met nieuwe conce...

Als eerbetoon aan ex-topman Sergio Pininfarina, die afgelopen zomer op 85-jarige leeftijd overleed, zal het Italiaanse designhuis op 5 maart aanstaande haar nieuwste kindje laten zien.

Naar artikel
06-02-2013

Pininfarina Cambiano Concept kijkt vooru...

Bij Pininfarina denk je uiteraard aan fraaie Italiaanse vormen. Logisch want het Italiaanse stijlhuis heeft daar immers haar sporen mee verdiend.

Naar artikel
27-02-2012

Nieuw van Pininfarina: Cambiano Concept

Pininfarina heeft de eerste twee beelden van een nieuwe concept car vrijgegeven. Plagertjes uiteraard, maar over minder dan twee maanden zien we het complete resultaat op het Autosalon van Genève.

Naar artikel
14-01-2012