Renault Megane RS: vierwielbesturing en...

Beetje bij beetje lost Renault meer informatie over de nieuwe Mégane RS. Uit eerdere informatie weten we al dat je als klant zal kunnen kiezen uit een handgeschakelde zesbak of een automaat met dubbele koppeling. Nu vult Renault a...

Naar artikel
24-06-2017

Renault Mégane RS in eerste officiële fo...

​Dit weekend onthult Renault de nieuwe Mégane RS in de marge van de GP F1 van Monaco. Maar voor het zover is, kan er nog een eerste teaser vanaf. Van de de neus, want ​de nieuwe hot hatch stond eerder al met de billen bloot.

Naar artikel
23-05-2017

De nieuwe Renault Megane RS heeft een kn...

​Renault is bijna klaar met de RS-variant van de jongste Mégane. Wellicht krijgen we die op 26 mei achter de kiezen. Helemaal zeker is dat niet, maar in de aanloop van de GP van Monaco heeft Renault Sport een evenement gepland.

Naar artikel
06-05-2017

Renault doet nog één keer zot met Mégane...

​Op het Autosalon van Frankfurt toont Renault een nieuwe Mégane. Maar voor het zover is, komt er nog één speciaal afscheidsmodel. Eentje voor de liefhebbers van de hot hatch: een Mégane Coupé RS 275 Cup-S.

Naar artikel
27-07-2015

Renault Mégane RS Trophy 275

​De Mégane RS was, in de categorie van de voorwielaandrijvers dan toch, lange tijd de onbetwiste koning van de Nordschleife. Tot de Leon Cupra 280 die titel afsnoepte...

Naar test
06-10-2014