Scheurende gordels in Toyota RAV4

​Toyota ziet zich verplicht om wereldwijd niet minder dan 3 miljoen auto’s naar de dealer te roepen voor controle of een technische interventie. Het gaat om de modellen RAV4 en Vanguard. Die laatste is niet op de Europese markt.

Naar artikel
19-02-2016

Toyota RAV4 2.5 VVT-i Hybrid

​Toyota bouwt auto’s zoals muziekproducers popnummers uitspuwen. Met de focus op de grootste gemene deler, gebouwd voor het commerciële succes. Het gaat om de trip door de hitparade, zonder ambities op eeuwige roem.

Naar test
25-01-2016

​​Top 10 bestsellers ter wereld

In Europa doen de kleine autootjes het erg goed, maar de rest van de wereld heeft het liever wat groter. 's Werelds best verkochte auto in de eerste drie kwartalen van dit jaar is een Toyota Corolla. Op de tweede plaats landt de V...

Naar artikel
02-12-2015

​Toyota RAV4 als hybride

De Toyota RAV4 is niet alleen gefacelift. Er is nu ook een hybride. Toyota had die al aangekondigd, maar nu zijn er meer details. Allez, een beetje toch.

Naar artikel
03-04-2015

​Toyota doet vroege facelift RAV4

Voor wie het nog niet in de gaten had: autodesign is de afgelopen jaren drastisch goedkoper geworden. Je ziet het aan autobouwers die bovenop eenzelfde basis modellen verzinnen dat het een lieve lust is, maar ook aan het toegenome...

Naar artikel
03-04-2015

Toyota komt met RAV4 Hybrid

​Dat bewijst dit eerste plaagbeeld en de bijhorende aankondiging. Hij is er volgende week op het Salon van New York. Technische specificaties zijn er niet, maar we kunnen ze zo onderhand uit ons hoofd afratelen.

Naar artikel
26-03-2015

Compacte SUV's: onbemind, maar toch succ...

20 jaar geleden bood Toyota met de RAV4 als eerste een compacte SUV aan. Het was het startschot van een boom die tot op de dag van vandaag voortduurt. De toenmalige trendsetter is inmiddels slechts een van vele geworden.

Naar reportage
09-02-2015