Volkswagen Multivan kan nu ook ploeteren

​Zoals traditioneel het geval is, ​domineert het Autosalon van Parijs rond deze tijd de nieuwsrubriek. Je zou er bijna van vergeten dat er ook elders nog iets met auto’s gedaan wordt.

Naar artikel
20-09-2016

Kamperen in de slaapkamer voor kleine av...

​Een beetje avonturier ziet het wel zitten om te overnachten, ver van de bewoonde wereld. Dat kan in een tent natuurlijk, maar kampeerauto’s verkopen zichzelf met hetzelfde ideaal in het achterhoofd.

Naar artikel
04-07-2016

California: VW T6 om in te leven

​Twee maanden geleden stelde VW de zesde generatie van de Transporter voor. Een auto die net zo makkelijk de rol van grote monovolume als die van een besteller moet kunnen aannemen. En die van kampeerwagen, want al vanaf de eerste...

Naar artikel
12-06-2015

Dit is Volkswagens nieuwe bus

​De Volkswagen Transporter bestaat 65 jaar. Het model is inmiddels aan z’n zesde generatie toe en de Duitsers hebben daar de eerste schets van vrijgegeven.

Naar artikel
19-03-2015

VW Transporter Alltrack is meer dan alle...

Volkswagen toont op het Autosalon van Genève een stoer aangeklede versie van de Transporter / Caravelle / Multivan. Officieel is het gewoon een probeersel, maar je ziet van ver dat deze Transport Alltrack binnenkort gewoon te best...

Naar artikel
03-03-2014