2de kans: Win een set Dunlop winterbanden!

2de kans: Win een set Dunlop winterbanden!
Vergroot foto
Door: BV 23-12-2010

Dat het een goed idee is om het schoeisel van je auto aan te passen aan de omstandigheden, hoeven we je wellicht niet meer te vertellen. Zodra de temperatuur onder 7 graden celcius zakt, zijn winterbanden omwille van hun aangepaste rubbersamenstelling in het voordeel. Omwille van hun profiel zijn ze beter op een gladde of besneeuwde ondergrond en bij watergladheid. Wie de stap nog niet heeft genomen helpt Auto55 en Dunlop graag een handje. We gaven deze maand al eens een set weg (proficiat Kris Van Overstijns) en voor nieuwjaar doen we het nog eens over.

Wil je kans maken? Zoek dan op de site van Dunlop het antwoord op deze vraag: Wie was de uitvinder van de luchtband? Post het antwoord op onze facebook-fanpage (onder de link naar dit artikel). Uit alle inzendingen trekken we op 31 december een willekeurige winnaar. Die wordt getrakteerd op een set wintersloefen voor z'n auto - ongeacht merk en type.

Voorwaarden:
Met uw deelname erkent u de autoriteit van Auto55 in het toewijzen van een winnaar.
De banden worden aangeboden op basis van de beschikbaarheid van uw specifieke bandenmaat, mocht deze maat dit seizoen niet meer leverbaar zijn dan ontvangt u een voucher voor een set Dunlop standaard (zomer)banden of winterbanden voor het volgende winterseizoen volgens uw keuze.

Geef commentaar
comments by Disqus