Ford Vignale reeds als tassenset

Vignale - dat wordt de nieuwe naam van de meest luxueuze uitrustingsversies onder de Fords. Zoals Ghia dat vroeger was, al wordt het voortaan bijna als een apart merk in de markt gezet. De trends eisen dat. Net zoals ze eisen dat je je geloofwaardigheid als luxemerk staaft op het vlak van lifestyle. Daarom is er dus al een Vignale tassenset, nog voor de eerste Ford met dat label op de markt is.

Grijs parelmoer

Wie meubelmodetrends spot in Milaan wordt, zo vernemen we, om de oren geslagen met zachte tinten als beide en lichtroze. Daarom is deze Vignale set bijna uitsluitend uitgevoerd in Milano Grigio. Leder in een zachtgrijze tint met parelmoereffect.

Modern en strak

Leder is een nogal passief materiaal dat geen stevigheid biedt. Speciale technieken werden daarom gebruikt om de tassen strak en kreukvrij te maken.

Accessoires

Zo’n tas moet je natuurlijk vullen. Met portefeuilles, brillendozen, sleutelhangers en poederdoosjes. Ford voorziet ze allemaal.

Nespresso

Voor wie niet zonder z’n Nespresso kan: deze draagtas is speciaal op het apparaat gemaakt.

Nu al bekroond

In de modesector zijn zo mogelijk nog meer prijzen te winnen dan in de autosector. Voor deze ‘Weekender’ is de eerste prijs - de iF Design Award - dan ook al binnen.

Trendy bruin

Voor één keer niet in parelmoer grijs. Deze handtas in net zo trendy bruin.

Geef commentaar
comments by Disqus