Maserati op Dream Cars

Bekijk 124 foto's
Door: ADD 24-01-2015

Uiteraard ontbreekt Maserati niet op het appel in paleis 11 dat momenteel ingepalmd wordt door de meest begerenswaardige supercars en luxe-limousines. Het Italiaanse topmerk pakt er uit met vier modellen.

Ghibli

Twee jaar geleden verraste Maserati vriend en vijand door de Ghibli uit te brengen. Door zijn compactere afmetingen en prijsstelling slaagde Maserati erin heel wat klanten van de andere premiummerken af te snoepen.Opmerkelijk is ook dat je voor een Ghibli met een V6 dieselmotor kan opteren, dat gebeurde nog niet eerder in de geschiedenis van het merk.

Quattroporte Ermenegildo Zegna Edition

Modehuis Ermenegildo Zegna boog zich over de aankleding van deze gelimiteerde Quattroporte (100 stuks) en koos voor fijn leder, zacht geborsteld aluminium, ongelakt hout en een bijzondere hemelbekleding.

GranTurismo Centennial

Deze Centennial uitvoering van de Maserati GranTurismo onderscheidt zich onder andere door een drielaagse kleurstelling en nieuw ontworpen wielen. Hij wordt aangedreven door de bekende 460pk-sterke 4.7-liter V8, gekoppeld aan een gerobotiseerde MC Race Shift zesbak. Zijn topsnelheid bedraagt 303km/u.

GranCabrio MC

Deze vierzitter met open dak is wat langer dan de 'gewone' GranCabrio en profiteert van een geoptimaliseerde aerodynamica. Onder zijn motorkap zit eveneens een 4.7-liter V8-motor.

Geef commentaar
comments by Disqus