Dit zijn de zotste opties op de McLaren 675LT

Dat je een op 500 stuks gelimiteerde McLaren niet voor een appel en een ei op je oprijlaan parkeert, heb je wel in de gaten. De basisprijs bedraagt al € 387.750. Maar dan moet je natuurlijk ook nog beslissen welke extraatjes je wil. En dan kan de prijs snel oplopen. Dit zijn enkele van de duurste opties voor de Engelse sportwagen.

Camera's

Wie zijn eigen prestaties en die van de McLaren 675LT wil analyseren, gebruikt de standaard aanwezige McLaren Track Telemetry-app. Optioneel is dit systeem uit te breiden met drie camera’s die de actie uit alle belangrijke hoeken filmen. Het kost € 4.090.

Hifi

Op het gebied van entertainment is er een upgrade van het audiosysteem mogelijk. Voor € 3.800 wordt de 675LT voorzien van een 10-speaker Meridian hifi-systeem.

Carbonpakket

Om het uiterlijk van de auto te verfraaien is er het Carbon Exterior Upgrade Pack. Dan krijg je een aantal koetswerkonderdelen in het naakte exotische materiaal. Kostprijs: € 9.500

Club Sport Pack

Bedoelt voor circuitgebruik: het omvat een tinanium rolkooi, vierpuntsgordels en een brandblusser. En dat voor € 6.130.

Chris Goodwin Pack

Dit pakket omvat zowel het Carbon Exterior Upgrade Pack als het Clubsport Pack, aangevuld met accessoires zoals oranje remklauwen, ultra-lichtgewicht wielen in Stealth-design en een zwart/oranje alcantara interieuraankleding. Het maakt je € 26.810 armer.

Geef commentaar
comments by Disqus