De 10 belangrijkste nieuwe auto's van het Salon van Frankfurt

De 10 coolste concept cars en de 10 grootste teleurstellingen van het Salon van Frankfurt hebben we al achter de kiezen. En nu is het tijd voor het belangrijkste lijstje van allemaal. Dat met de auto's die effectief de catalogus in gaan. Hier zijn de 10 die je moet hebben gezien.

Mercedes S-Klasse Convertible

Er is weer een dakloze variant van de S-Klasse. Dat is zo maar eventjes 44 jaar geleden. En deze wil de beste cabrio ter wereld zijn!

Lees meer 1

Opel Astra

Opels nieuwe middenklasser staat op een nieuw onderstel, is tot 200kg lichter dan voorheen en staat in Frankfurt als vijfdeurs én als break.

Lees meer 2

Renault Mégane

Renault begint aan een productoffensief voor de middenklasse. De compleet nieuwe Mégane mag het compacte deelsegment aanvallen.

Lees meer 3

Renault Talisman

De Renault Talisman volgt de Laguna op, maar z'n naamswijziging moet aangeven dat hij het een beetje hogerop zoekt. Van meet af aan is er een berline en een break.

Lees meer 4

Volkswagen Tiguan

Ruimer, zuiniger en snediger vormgegeven. De tweede generatie Tiguan moet VW vaste voet aan grond in het almaar belangrijker compact SUV-segment geven.

Lees meer 5

Audi A4

De A4 had het al een tijdje moeilijk tegen z'n concurrenten, maar hij is er nu weer helemaal. Met de voor Audi kenmerkende (voorzichtige) stijlevolutie, maar ook met een grondig vernieuwd onderstel.

Lees meer 6

Kia Sportage

De Koreaanse SUV is een verkoopstopper. Z'n 7 jaar garantie houdt hij, maar z'n uiterlijk ruilt hij voor deze trendy verschijning.

Lees meer 7

Jaguar F-Pace

Jaguar weet zelf niet goed of het nu een SUV of een Crossover is, maar dat neemt niet weg dat de eerste hoog op poten staande 'Jag' een feit is.

Lees meer 8

Rolls-Royce Dawn

Elke nieuwe Rolls-Royce is een feest omdat ambacht er nog hoog in het vaandel wordt gedragen.

Lees meer 9

Porsche 911

Het uiterlijk is weer eens geëvolueerd. Maar het belangrijkste nieuws zit onder de kap. Nu is elke 911 een Turbo, maar alleen de snelste van allemaal krijgt het ook op de kont.

Lees meer 10
Geef commentaar
comments by Disqus