10 van de meest ongelukkige ongelukken aller tijden

Heel het 'www' staat vol ongelukken. Dit zijn er 9 die eruit schieten omdat het wel erg ongelukkige ongelukken zijn en één erg gelukkig voorbeeld.

Niet zo letterlijk!

Dat krijg je wanneer mensen erg letterlijk uithangborden interpreteren.

Achtervolging eindigt bij politie

In 2012 crashte de 27-jarige Amanda Jeffries tegen een politiekantoor. Ze werd op dat ogenblik door de politie achtervolgd voor het stelen van een pickup.

Paniek!

Paniek doet rare dingen met een mens. Zo probeerde een 24-jarige in 2011 een crash te vermijden door z’n deur open te doen en af te remmen met z’n voeten. De man had niet gedronken en er was ook niets mis met de auto.

Slecht begin

In 2010 ging een Amerikaan naar het examencentrum om z’n rijbewijs te laten vernieuwen. Maar terwijl hij parkeerde schoof z’n voet van de rem op het gaspedaal… en botste hij tegen het kantoor. Het is onduidelijk of hij effectief een verlenging van z’n rijbewijs kreeg.

2 jaar en brokkenpiloot

De meeste twee-jarigen hebben al moeite om op een loopwagentje te kruipen. Dit jongetje geraakte echter in papa’s pickup, kreeg hem gestart én geraakte in eerste versnelling. Helaas stond er een huis in de weg.

Ziet u niet goed?

Nog een incident uit de VS. Een 66-jarige grootmoeder vernielde er twee auto’s op twee dagen tijd. Met de eerste reed ze op de omheining van een donut-winkel. Met de tweede ging ze door de muur van een oogkliniek. Oh, ironie.

Oei, dat is m'n moeder!

In New Jersey kan je als 13-jarige blijkbaar bewijzen hoe stoer je bent door een auto te stelen. Dat is exact wat iemand in 2012 deed. De jeugdigde delinquent zag vervolgens z’n moeder, geraakte afgeleid en botste tegen een boom.

Geluk

Meestal is het slecht nieuws wanneer een vrachtwagen botst. Maar dit is een uitzondering. De bestuurder stikte immers op een stuk appel en raakte daarom van de weg af. De kracht van de botsing zorgde er echter voor dat de keel van de man weer vrij kwam.

En neem zelf ook wat

In 2009 geraakte een oude man met z’n voet vast aan het gaspedaal waarop hij in een pizza-restaurant reed. Terwijl hij wachtte op de politie bestelde hij een pizza. Hij was er nu toch.

Rommelig

In 2007 crashte een dame in Massachusetts omdat er zoveel rommel in haar wagen lag dat ze niet meer kon sturen. De gevolgen waren echter beperkt omdat alle afval ook de kracht van de impact absorbeerde.

Geef commentaar
comments by Disqus