​8 knettergekke wensen bij Rolls-Royce

Rolls-Royce is een merk van superlatieven. Speciale wensen van de klanten worden zonder verpinken volbracht, zelfs als ze totaal geschift zijn. Hier zijn de 8 gekste!

Een sjeik met een voorliefde voor de Schotse Highlands bestelde voor zijn Rolls-Royce een speciale plank om zijn verrekijker op te zetten, een passende wandelstok en dito schoenen met Schotse ruiten.

1

Een dame eiste dat het leder exact de kleur van de vacht van haar hond had. De verfdeskundigen verwijderden enkele haren van het dier en creëerden zo een identieke tint.

2

Een man liet de omgevallen boom die zijn oprit versperde in zijn Rolls-Royce verwerken. De boom siert nu het dashboard, de deurpanelen en de tafeltjes voor de passagiers.

3

Om zijn chauffeur te controleren liet een klant achteraan een snelheidsmeter installeren.

4

Een lakdeskundige vloog 15 uur na Macau om er aan een klant het kleurengamma te presenteren. Na 20 minuten had de klant beslist en vloog de expert 15 uur terug.

5

Het carbon op het dashboard moest een speciale tint rood zijn. De experts hadden hiervoor meer dan een jaar nodig en moesten een nieuw productieproces ontwikkelen om de wens te vervullen.

6

Een sumo-worstelaar uit Japan wilde dat de bekerhouder aangepast was aan de afmetingen van zijn favoriete frisdrank. Het frisdrankmerk stuurde een blik naar Goodwood, waar het nauwkeurig opgemeten werd.

7

Een andere klant liet dan weer de hele kofferruimte tot koelkast ombouwen, zodat de champagne op de juiste temperatuur bij zijn jacht aankwam.

8
Geef commentaar
comments by Disqus