Ford: 30 Nuggets op verjaardagsfeestje

Vergroot foto
Door: ADD 21-07-2016

Ford viert de verjaardag van de Nugget. De eerste reeks van de mobilhome op basis van de Ford Transit werd in 1986 gelanceerd. Voor het 30-jarig bestaan komt de fabrikant met een speciaal model, gelimiteerd op 30 stuks. De beperkte oplage zal eind augustus op het Caravan Salon in Düsseldorf voorgesteld worden.

Panorama van Keulen

De Ford viert de verjaardag van de Nugget. De eerste reeks van de mobilhome op basis van de Ford Transit werd in 1986 gelanceerd. Voor het 30-jarig bestaan, komt de fabrikant met een speciaal model, gelimiteerd op 30 stuks. De beperkte oplage zal eind augustus op het Caravan Salon in Düsseldorf voorgesteld worden.

Panorama van Keulen

De jubileumeditie van de Nugget zal je kunnen herkennen aan een speciale metallic lak waarop een panoramafoto van de stad Keulen prijkt. Daarnaast is er een audiosysteem van Jehnert, een lichtpakket voor het interieur en een luifel van Westfalia.

Als aandrijving zullen de nieuwe Ford Ecoblue motoren beschikbaar zijn. De 2.0 viercilinder diesel wordt in drie vermogensniveaus met 105 (360Nm), 130 (385Nm) en 170pk (405Nm) aangeboden. Schakelen doe je voorlopig enkel met een zesbak, maar tegen het einde van het jaar zal daar een automaat aan toegevoegd worden. De prijzen voor deze Nugget zullen in Düsseldorf beginnen bij € 52.480. 

Geef commentaar
comments by Disqus