Vernieuwde BMW 7 lekt nog eens

Bekijk 5 foto's
Door: BV 09-01-2019

We hadden het gisteren nog maar over de opgefriste BMW 7-Reeks. De aanleiding? De eerste gelekte foto, duidelijk afkomstig van een exclusieve preview van het model. Doorgaans wordt je daar door een humorloze kleerkast verzocht alle apparatuur af te staan waar je mogelijks een plaatje mee zou kunnen kieken, maar er was duidelijk iets of iemand door de mazen van dat net geglipt. Vandaag is het BMW zelf dat aan de knoppen zat. Hoe anders lekt officieel beeldmateriaal? Ditmaal zijn het verschillende uitvoeringsversies van een wit exemplaar die aan de grote klok hangen.

Strakker gelijnd

Dat de voorzijde de gigantische grille van de X7 erfde, hadden we gisteren al geconcludeerd. En dat die werd geflankeerd door strakker gelijnde bumpers, koplampen en zelfs een hertekende motorkap konden we toen ook al zien. Nu kunnen we er aan toevoegen dat de grootste limousine van BMW die lijn doortrekt naar de achterzijde. Een chroomstrip die tot in de lichtunits doorloopt moet de breedte van het model benadrukken en de bumpers kweken bij alle versies scherpere vouwlijnen. De 760Li krijgt op de C-stijl een V12-logo opgekleefd. Kwestie van er bij de andere weggebruikers even in te wrijven dat je cilinderaantal drie keer het gemiddelde bedraagt.

Wanneer?

Nog altijd is niet duidelijk wanneer BMW de 7-Reeks officieel onthuld. Volgende week op het Autosalon van Detroit? Pas in maart op het Autosalon van Genève. Tot het merk met officiële informatie komt hebben we er het raden naar. Wordt vervolgd.

Geef commentaar
comments by Disqus