Range Rover Astronaut is voor heel select publiek

Bekijk 4 foto's
Door: BV 12-05-2019

Land Rover introduceert van een Range Rover een speciale reeks die je naar alle waarschijnlijkheid niet kan kopen. Want of je nu over de centen of de connecties beschikt, of zelfs een erg trouwe klant van het merk bent - deze Astronaut Edition kan je niet kopen. Alleen wanneer je binnenkort (misschien) de ruimte in gaat, kan je dit exemplaar achter je naam schrijven. Wanneer je bij Virgin Galactic al voor ruim 300.000 euro een kaartje kocht voor een ruimtereis. Niet meer dan 600 mensen deden dat.

Specifieke uitrusting

De Britten bedachten het model met een hoop speciale details, gericht op het erg selecte publiek. De logo’s van Virgin Galactic Future Astronaut komen bijvoorbeeld her en der terug. Op de handgrepen en zelfs in de lichtprojectie op de grond komen ruimteschepen terug. En er wordt zelfs teruggegrepen naar andere mijlpalen uit de queeste om almaar langer en verder van de grond te komen. Het begint bij Icarus.

Hybride of ouderwetse V8

Wie tot de selecte groep deelnemers hoort en wel zin heeft in zo’n Range Rover, kan kiezen uit twee versies. De P400e, de hybride voor het stopcontact, of de beproefde 5-liter V8 die wat minder hightech is. Je bent flink over de 120.000 euro kwijt als je er één wil. Anderzijds: dat is minder dan je ticket richting stratosfeer kostte en je hebt er wellicht langer geniet van.

Geef commentaar
comments by Disqus