BMW M135i Exterieur

BMW M135i
Bekijk 15 foto's
Door: BV 03-08-2012

De M135i hoort thuis in de M Performance-reeks van BMW. Dat is een nieuw label dat op de net-niet-M-producten wordt gekleefd. De M550d bijvoorbeeld, die nota bene een diesel aan boord heeft. En nu we het toch over dat label hebben - laat je niet misleiden door de 35 - het is gewoon een 3-liter, met een twin-scroll-turbo, dat wel.

Het pakketje dat M Gmbh op het bastaardmodel kleeft omvat specifieke bumperschilden, ontwikkeld om wat agressiever door de lucht te klieven, een uitlaatlijn met een rond pijpje dat aan elke kant door de donker gelakte nep-diffuser uit komt piepen en specifieke 18-duimers. Dat de M over grotere remmen beschikt (maar BMW vind dat schijnbaar niet belangrijk genoeg om details over te verstrekken) wordt wel in de verf gezet door de zadels van een spat blauwe verf te voorzien.

O ja, en dan zijn ook de spiegelkappen nog uitgevoerd in een middengrijze metaaltint. Wie goed kijkt, merkt die kleur overigens ook op in de sierlijst die de buitenste luchthappers in de voorbumper middendoor klieft. BMW trakteerde ons nog op een erg uitgebreide uitleg over de stijltaal van de 1, maar u kan er net zo goed als ons naar kijken natuurlijk.

Geef commentaar
comments by Disqus