8 occasies om te mijden als de pest

Een klein budget en dus op zoek naar een occasie van meer dan tien jaar? Maar je kent nauwelijks iets van auto’s en in je omgeveving zegt de ene zus en de andere zo? Dan is er het jaarlijkse rapport van de Duitse keuring, de TÜV,...

Naar artikel
30-01-2017

Mercedes M-Klasse heet GLE na facelift

Voor- en achterzijde zijn aangepakt en nu weer helemaal in lijn met die van andere Mercedessen als de E- en S-Klasse. Aan de binnenkant zijn de aanpassingen bescheiden, maar het infotainment moest wel een groter scherm krijgen.

Naar artikel
26-03-2015

Nieuwe namen voor complete Mercedes SUV-...

​Mercedes herschikte al de naamgeving van de conventionele modellen om er wat meer structuur in te verschaffen. Daarom heet de CL van vroeger tegenwoordig S-Klasse Coupé. Omdat hij dat ook gewoon is...

Naar artikel
12-10-2014

Concept Coupé SUV is Mercedes' eigen X6

​Toen ​BMW in 2008 met de X6 een SUV met een Coiupé-achtige daklijn introduceerde, zagen de meeste constructeurs nog geen brood in een segment dat eigenlijk geen enkel voordeel voor de consument oplevert.

Naar artikel
21-04-2014

Mercedes presenteert BMW X6-rivaal in Ch...

Op het Autosalon van Peking zal Mercedes op 20 april de Concept Coupé SUV onthullen. Dat wordt in essentie een meer dynamisch gelijnde variant van de ML.

Naar artikel
19-04-2014