Dit zijn 5 van de meest veelzijdige autoproducten

Je auto weer helemaal in tiptop conditie brengen kan tegenwoordig met een hele hoop gespecialiseerde producten. Wat je als liefhebber met de jongste generaties producten van resultaat kan boeken is spectaculair. Maar er zijn niet alleen erg specifieke producten bij. Er zijn ook echte alleskunners. We zetten er 5 op een rij.

Dressle All Purpose Dressing

Een ‘dressing’ is wat je gebruikt om je kunststof- of rubbergebaseerde onderdelen weer nieuw leven in te blazen. Het brengt de kleur (of het zwart) terug. Er zijn gespecialiseerde producten, maar deze Dressle kan je gebruiken op alles van stootranden, koetswerkbescherming, spatlappen tot zelfs motoronderdelen.

Lees meer 1

Spritz Interior Quick Detailer

Detailers zijn bij het grote publiek nog grotendeels onbekend, maar het zijn fijne alleskunners. Spritz zorgt in één beweging voor een milde reiniging van al je interieurdelen, het zorgt ervoor dat je doek stof afneemt, het herstelt glans en het zorgt voor een fijne geur.

Lees meer 2

Finale Quick Detailer

Een Quick Detailer is nog zo’n alleskunner, maar voor de buitenzijde. Ideaal voor het verwijderen van stof (met een doek), plaatselijk vuil en vogelaccidentjes, maar omdat er wax inzit kan je het ook gebruiken voor een extra dosis glans. En wie wax gebruikt kan het zelfs inschakelen om die makkelijker te verwijderen.

Lees meer 3

Verso allesreiniger

De naam zegt het zelf. Dit gesofisticeerd ruikende product kan puur of aangelengd gebruikt worden voor tal van doeleinden. Kuisen onder de motorkap bijvoorbeeld, maar het werkt net zo goed op vloertapijten. En het herstelt een nieuwe niet-glanzende look van rubberonderdelen als matten en pedalen zonder glad te worden.

Lees meer 4

Work Cloth microvezeldoek

Microvezel kan je beschouwen als de grootste revolutie in autoverzorging van de afgelopen decennia. Doeken, handschoenen en sponzen zijn er in allerlei gespecialiseerde samenstellingen. Maar er is ook gewoon de universele microvezeldoek. Die kan je gebruiken voor zowat alles van het aanbrengen van wax, het afnemen van stof of vuil (aan binnen- of buitenkant), het oppoetsen van uitlaten, om elk van bovenstaande producten aan te brengen… en het is de goedkoopste uit het assortiment.

Lees meer 5
Geef commentaar
comments by Disqus