10 Coole iPhone Games Cars 2

Cars 2
Bekijk 14 foto's
Door: REDACTIE 06-10-2011

Naar aanleiding van de animatiefilm cars 2, heeft Disney Mobile een officiële game van de film uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod Touch.
Je kan in de huid kruipen van de bekende karakters als Takel, Lightning McQueen en Finn McMissil. De personages kruisen je pad naarmate je vordert in het spel. Drie scènes van de film (een olieplatform, Tokio en Londen) doen dienst als achtergrond.
De game bestaat eruit om van platform naar platform te racen en obstakels te ontwijken. En probeer ook maar zo veel mogelijk objecten te verzamelen onderweg. Maar de echte pret komt gewoon van het racen. De moeilijkheidsgraad neemt natuurlijk toe naarmate het spel vordert.

De bediening is eenvoudig. Wanneer je het scherm van je smartphone aanraakt dan zal de auto springen. Bij een dubbele aanraking zal de auto een dubbele sprong doen. Om de neus van de auto te verhogen of te verlagen dien je gebruik te maken van de accelerometer. De bediening is ook eenvoudig - er wordt altijd gereden en er zijn geen remmen. Disney maakt het spel op die manier ook toegankelijk voor jongere spelers.

De lite versie is gratis - voor het geheel moet je betalen.

Geef commentaar
comments by Disqus