Volkswagen Arteon wordt opvolger Passat...

​Volkswagen legt momenteel de laatste hand aan de opvolger van de (Passat) CC. Die zal in maart debuteren op het Autosalon van Genève.

Naar artikel
28-11-2016

Volkswagen mag winst maken aan dieselgat...

​Volkswagen moet in de VS niet alleen flinke boetes betalen en z’n klanten vergoeden...

Naar artikel
24-11-2016

Volkswagen zet 23.000 man op straat

​We zegden het al eerder: Volkswagen plant een offensief met elektrische auto’s. dat moethet bedrijf in staat stellen om de zwarte geschiedenispagina met dieselgate om te slaan.

Naar artikel
21-11-2016

Elektrische VW Golf rijdt verder na face...

​De Volkswagen Golf heeft een facelift gekregen die subtiel was op esthetisch vlak, maar wat motoren en technologie betreft best wel wat om het lijf had. De details daarvan vind je hier.

Naar artikel
19-11-2016

Volkswagen Golf is de belangrijkste face...

Er is geen belangrijker facelift dan deze van de Volkswagen Golf. En laat meteen wel wezen: dat is niet omwille van de ingrijpende stijlaanpassing.

Naar artikel
11-11-2016

Volkswagen MQB-platform moet nog 2 gener...

De afgelopen weken werd almaar duidelijker hoe het Volkswagen-concern van plan is om de miljardenkost waar het naar aanleiding van het installeren van sjoemelsoftware in miljoenen dieselwagens mee geconfronteerd wordt, te betalen.

Naar artikel
08-11-2016

5 snelle auto's die elders veel goedkope...

De prijs van een auto wordt al lang niet meer uitsluitend bepaald door z’n kostprijs. Autobouwers houden er hele horden specialisten op na die uitvlooien hoeveel de klant wil betalen voor een auto x of y. En vooral voor snelle aut...

Naar artikel
06-11-2016

Wat kan VW doen met 485.000 onverkoopbar...

Ja, we hebben het nog maar eens over de gevolgen van het dieselschandaal dat Volkswagen over zichzelf heeft uitgesproken. In Europa gaat alles vlotjes. De goedkope en simpele oplossing voor...

Naar artikel
05-11-2016

Vernieuwde VW Cross Up staat hoger

​De vernieuwde VW Cross Up vind je vanaf begin volgend jaar in de showroom. en VW zou die zo maar naast de huidige versie kunnen parkeren zonder dat je echt verschillen ziet. De aanpassingen zijn op z’n zachtst gezegd subtiel te n...

Naar artikel
05-11-2016

Volkswagen kapt met rally

​Eerder deze week kwam van bij Audi het nieuws dat het Le Mans-programma van het bedrijf werd stopgezet. Dat hield een team van wel 300 mensen dag in en dag uit bezig. En nu sneuvelt bij Volkswagen het WRC-programma.

Naar artikel
02-11-2016

Een VW Golf I GTI uit blokjes

​Er was al wel eens een snelle hatchback voor Volkswagen de Golf GTI uitvond, maar het was de compacte Duitser die van de hot hatch een begrip maakte.

Naar artikel
29-10-2016

VW Atlas: voor zeven, maar niet voor ons

De grootste en stoerste Volkswagen die ze ooit hebben gebouwd. Volkswagen schuwt het hoge woord niet bij de voorstelling van de Atlas. Dat is een op de Amerikaanse markt georiënteerde zevenzitter die avontuur moet uitstralen.

Naar artikel
28-10-2016

Nieuwe VW-SUV-voor-zeven heet Atlas

​Skoda heeft met de ​nieuwe Kodiaq een SUV voor zeven inzittenden in de catalogus staan. Maar bij de Volkswagen Groep worden dergelijke ontwikkelingen - ook al is het model onderhuids gebaseerd op de ​Volkswagen Tiguan - nooit bep...

Naar artikel
10-10-2016

Audi en VW kampen met lekkende benzinepo...

​Audi en VW roepen in de VS meer dan een kwart miljoen auto's terug als gevolg van een benzinelek. Meer dan 280 000 auto's zouden volgens het NHTSA (het Amerikaanse agentschap voor verkeersveiligheid) getroffen zijn. Dat is bijna...

Naar artikel
09-10-2016