10 Coole iPhone Games Real Racing

Real Racing
Bekijk 16 foto's
Door: REDACTIE 06-10-2011

De originele Real Racing zette bij de opkomst van de iphone de standaard voor de race games. Nu dat de originele game al wat verouderd was, hebben de ontwerpers van Firemint Pty Ltd een vervolg op deze klassieker uitgebracht. Een van de nieuwigheden in deze game is dat je achter het stuur van 30 auto's kunt plaatsnemen. En er zijn 15 verschillende tracks waarop je je kan uitleven.
Je kunt in meerdere varianten gaan racen, van een snelle Quick Race tot een uitgebreide Career Mode. Je kunt daarbij de auto aanpassen aan jouw eisen, waarbij je zelfs een foto uit je camerarol als aankleding van je auto kunt gebruiken.

We hadden het vermoeden dat het spel vanwege zijn grootte (>300mb) niet zo vlot zou spelen. Gelukkig merkten we niets verkeerd aan de gameplay. De bediening van dit spel gebeurt bijzonder soepel en is eenvoudig. De precisie van de accelerometer is zelfs bijzonder goed.

Voor de mensen die liever een voorproefje van de game willen, is er altijd een real racing GTI. In deze versie kan je enkel met een golf GTI rijden, maar het spel geeft je wel een eerste indruk, voor je de betalende versie induikt.

Geef commentaar
comments by Disqus