In Car Entertainment Car Audio - De gewone autoradio

Car Audio - De gewone autoradio
Bekijk 2 foto's
Door: REDACTIE 05-07-2007

Autoradio's worden als accessoire nog slechts met mondjesmaat verkocht... De automerken hebben de handel in autoradio's bijna helemaal overgenomen, door geluid af fabriek te monteren en dat in alle autoklassen.

Toch zijn er zeker nog autoradio's te vinden bij merken als Blaupunkt, JVC, Kenwood, Pioneer en Sony. De prijzen zijn onwaarschijnlijk laag. Wat de vernieuwing betreft, kunnen we ons beperken tot de integratie van Bluetooth, zodat men veilig handenvrij kan bellen met een eveneens Bluetooth-compatibele zaktelefoon.

Een buitenbeentje ontdekten we bij het Duitse Becker, nog altijd een referentie als het over uitmuntende radio-ontvangst gaat. Het model ‘Mexico' grijpt helemaal terug naar het uitzicht van de in die tijd al vermaarde Becker-producten. Becker mag zich al decennia lang hofleverancier noemen bij Mercedes-Benz en andere prestigieuze automerken. Achter de retrofaçade gaat moderne techniek schuil, inclusief navigatie met pijlen, Bluetooth, geïntegreerde autotelefoon en geheugenkaartlezer voor MP3-muzikebestanden. Een schitterend voorstel voor iedereen die op zoek is naar een passende radio voor zijn oldtimer of youngtimer.

Geef commentaar
comments by Disqus