De 10 grootste primeurs op het Autosalon van Parijs

Meer dan 100 kleine en grote nieuwigheden zijn er te bewonderen tijdens de 2014-editie van het tweejaarlijkse Autosalon van Parijs. Concept cars, facelifts en nieuwe modellen. Auto55.be zet de 10 grootste primeurs op een rij. Ze staan binnenkort bij de dealer.

Mercedes AMG GT

De kleine broer van de SLS AMG is er eindelijk. Hij wordt aangedreven voor een 4-liter V8 met twee turbo's. Zelfs de instapversie doet niet meer dan 4 tellen over de honderdsprint.

Lees meer

Jaguar XE

Jaguar waagt zich nog eens in het segment van de Audi A4, BMW 3-Reeks en Mercedes C-Klasse. Met een compleet nieuwe, bijna compleet in aluminium uitgevoerd XE.

Lees meer

Volvo XC90

12 jaar hebben we moeten wachten op een nieuwe XC90. Maar hij staat dan wel op een nagelnieuwe bodemplaat, werd groter, luxueuzer en zit bomvol technologie. Een gigantisch aanraakscherm in de middenconsole bijvoorbeeld.

Lees meer

Renault Espace

De nieuwe Espace wordt 75% monovolume en 25% crossover. Te krijgen met vierwielbesturing, maar niet met motoren die groter zijn dan 1,6l.

Lees meer

Hyundai i20

Deze hatchback voor het B-segment wil indruk maken in de verkoopstabellen. En op papier heeft de nieuwe i20 er alle troeven voor in handen. Hij is groter, zuiniger en beter afgewerkt dan voorheen.

Lees meer

Fiat 500X

Een concurrent voor de Jukes, Capturs en Mokka's van deze wereld. De 500X deelt z'n ingewanden met de Jeep Renegade, maar is ondergedompeld in trendy 500-styling.

Lees meer

Discovery Sport

Hij heet Discovery Sport, maar het is de opvolger van de Freelander. Ontwikkeld om net zo graag door de modder te ploeteren als zich thuis te voelen in de stad, biedt hij nu op verzoek ook plaats aan 7 inzittenden.

Suzuki Vitara

Suzuki vindt de Vitara opnieuw uit. Eens vooral gegeerd als een behoorlijk capabele 4x4, is het nu een moderne en trendy SUV voor het C-segment geworden.

Lees meer

Ford S-Max

De S-Max is toe aan een tweede generatie. Hij oogt nu nog gladder en staat op een nieuw onderstel (geleend van de nieuwe Mondeo) maar hij biedt nog steeds plaats voor zeven.

Lees meer

Skoda Fabia

De nieuwe Fabia is scherper gelijnd, en werd groter. In de koffer past nu al 330 liter. En hij werd zuiniger dan z'n voorganger. Gemiddeld gaat er 17% minder uit de tank. Meteen beschikbaar als vijfdeurs én break.

Lees meer
Geef commentaar
comments by Disqus