Autosalon Brussel 2018 - Tickets en tips om het goedkoper te doen

Vergroot foto
Door: BV 04-01-2018

Wanneer je door de poorten van de 96ste editie van het Autosalon van Brussel kwam, ontdek je in de tabel met de openingsuren. Wat het allemaal moet kosten, doen we hieronder uit de doeken.

VIP en GALA-avond

Er was een tijd dat je je op de eerste onder geen beding tussen de pers kon gaan mengen. Maar dat is verleden tijd. Tel je € 35,5 neer (alleen online), dan kan al meteen op de donderdag 10 januari binnen. De gala-avond zelf kost je € 53,5. En je moet je optutten.

Op donderdag 11 januari is het de dag voor de professionals. Ook die kunnen hun kaartjes gewoon online kopen (https://tickets.brussels-expo.be). € 35,25 kosten ze.

Hoeveel kost een ticket?

Organisator Febiac hanteert nu steevast twee tarieven. Een prijs voor verkoop aan de kassa en een gunstiger tarief voor wie online z’n toegang koopt.

Ticketprijzen Autosalon Brussel 2018

Aan de kassa Online
Algemeen tarief 15 € 13,25 €
Kinderen 6- 12 jaar 9 € 7,25 €
Groepen van min. 20 personen 12 € 10,25 €

Tips om te besparen

  • Voor dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 januari kan je je tickets 20% goedkoper krijgen, maar die korting wordt alleen voor een online verkoop toegekend.
  • Wie komt met een deelauto kan dit jaar gratis parkeren op een voorbehouden parking bij ingang Zuid (aan Paleis 3). Ben je dit van plan, dan kijk je best even op voorhand hoe je daar precies geraakt.
  • Je kan ook carpoolen. Wie met vier mensen of meer in een auto zit, mag gratis parkeren op Parking C.
Geef commentaar
comments by Disqus