Bloedserieus: VW Golf McDrive Edition

Bekijk 5 foto's
Door: BV 24-11-2018

Een Volkswagen Golf die vernoemd is naar de drive-through van een populaire hamburgerketer. Onze eerste reflex: een blik op de kalender. Neen, het is nog lang niet 1 april. Is het een aprilvis die te vroeg is gevangen? Niets van dat alles, zo blijkt. De Golf McDrive Edition is bloedserieus.

De ultieme McDrive experience

Het gaat om een elektrische Golf die helemaal in de stijl van de McDrive is uitgedost. Het begint naar de kleurencombinatie van de koets. Groen, met een goudgele streep. Er staat net geen lichtgevende ‘M’ op het dak.

Aan de binnenkant wordt het zo mogelijk nog gekker. Er is een tafeltje om je maaltijd op deponeren. De bekerhouder koelt je frisdrank of milkshake en het handschoenvakje houdt je burgers, wraps en frietjes warm. De ultieme McDrive experience noemt Volkswagen Nederland, klaarblijkelijk de initiatiefnemer, het.

Enig exemplaar (gelukkig)

Het bestaat niet dat Volkswagen dit écht als speciale editie lanceert. Dus wat is er aan de hand? Wel, het gaat om een uniek exemplaar dat onder de hamer gaat. Voor een goed doel: het Ronald McDonal Kinderfonds. Dat is een stichting die al dertig jaar zieke of mindervalide kinderen een familiegevoel wil teruggeven. Voor de Nederlandse invoerder reden genoeg om eens iets speciaals te doen.

Geef commentaar
comments by Disqus