Hier is de nieuwe Nissan Murano

et design lijkt als twee druppels water op dat van de ​Resonance Concept die vorig jaar in Detroit stond te blinken. Uiteraard met stijlelementen die je zowel op de nieuwe ​Qashqai en de daarop gelijkende ​X-Trail tegenkomt.

Naar artikel
14-04-2014

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T

We namen een Qashqai 1.2 DIG-T mee op pad, de voorlopig enige benzineslurper uit het aanbod.

Naar test
09-04-2014

Nissan Juke Nismo RS kweekt extra paarde...

​Ja, de Nissan Juke heeft een facelift gekregen. Die geldt natuurlijk ook voor de potigste versies. Die hebben dus ook andere bumperschilden en opgewaardeerde lichtunits voor- en achteraan gekregen. Maar...

Naar artikel
04-03-2014

Nissan vernieuwt de Juke

In het Engelse Sunderland staat een Nissan-fabriek die in haar eentje meer auto’s produceert dan heel Italië. In drie ploegen wordt er dag en nacht gewerkt, onder meer aan deze Nissan Juke.

Naar artikel
04-03-2014

Elektrische Nissan e-NV200 voor postbode...

Nissan ziet elektrische bestelwagens als een noodzakelijke stap. Die moet grote verstedelijkte gebieden de kans geven om economisch te groeien zonder nefaste gevolgen voor het milieu.

Naar artikel
03-03-2014

Nissan toont digitale achteruitkijkspieg...

​Digitale achteruitkijkspiegels hebben al vaker gezien op studiemodellen, maar op het Autosalon van Genève toont Nissan de innovatie op een seriemodel.

Naar artikel
28-02-2014

In de mix: Nissan Nismo Mashup

Bij Nissans motorsportafdeling Nismo zitten ze om geen marketingstunt verlegen. Ditmaal gooien ze veel Nismo-modellen in de mix. Bekijk het hier.

Naar artikel
27-02-2014

Nissan overweegt Qashqai Coupé

Je zal tegenwoordig maar autoconstructeur zijn. De tijd dat je het in de middenklasse kon rooien met een functionele vijfdeurs ligt alweer lang achter ons.

Naar artikel
04-02-2014

Drie cilinders voor Nissan ZEOD RC

Enkele maanden na de onthulling van de ZEOD RC geeft Nissan de geheimen van z'n door benzine gevoede krachtbron prijs.

Naar artikel
27-01-2014