Seks in de auto: 5 weetjes

Gorki zong er al zo mooi over "We doen het op de achterbank en ik voel me geen verrader..." Ja, soms vraagt een mens zich af wat er allemaal gebeurt in een auto. Geparkeerd op een verlaten plekje of met aangedampte ruiten op het kerkplein. Autoseks hoeft geen cliché te zijn. 5 weetjes.

Schering en inslag

Neen, want het is steeds minder praktisch. We zitten almaar meer ingekapseld in onze auto’s. En er zijn ook steeds minder plaatsen waar je je even discreet kan parkeren.

1

Hoe duurder de auto, hoe meer sex?

Niet waar! Gemiddeld geprijsde of goedkope auto’s zien het meeste actie. Een sportwagen geeft wellicht zelfs aan dat het stilletjes is op dat vlak. Compensatiedrang, weet je wel…

2

In de koffer duiken

Neen, we duiken minder in de koffer dan op de achterbank. Het is ook zo’n gedoe… eerst die zetels plat leggen. En de ondergrond is er zo hard.

3

Soloseks

Het hoeft niet met twee te zijn. In liefst 77% van de gevallen komt er geen partner aan te pas. Maar misschien wel een ander hulpmiddel.

4

Het houdt ons bezig

Ja, dat blijkbaar wel. Playboy publiceerde ooit een nummer met daarin alle standjes die mogelijk waren in een Mini. Tot op vandaag is dat het best verkochte nummer ooit van het mannenblad.

5
Geef commentaar
comments by Disqus