Speciale Aston Martin DB9 Volante, voor goed doel (min of meer)

Bekijk 11 foto's
Door: BV 31-07-2014

Tegenwoordig heeft nagenoeg elke luxeconstructeur een afdeling die zich bezighoudt met het vervullen van de wensen van klanten die geen genoegen nemen met de reguliere catalogus. Bij Aston Martin heet die afdeling ‘Q’. En die heeft wat nieuws gerealiseerd: een DB9 Volante die enige voorliefde voor ruiterij niet weg kan steken. Niet onlogisch, want het gaat om een model dat voor het goede doel geveild wordt op de Menlo Charity Horse Show in het Californische Los Gatos.

Zadeltassen

De DB9 Volante is voorzien van een specifieke koetswerkkleur, maar moet het vooral hebben van z’n interieur. Daarin wordt donderbruin zadelleer gecombineerd met ivoorkleur Alcantara. De hoofdsteunen en middenconsole achteraan zijn met een beeltenis geborduurd en dan is er natuurlijk nog de achterbank waarop zadeltassen geïntegreerd zijn.

Wie wint?

De Aston zal dan wel te koop worden aangeboden tijdens een veiling voor het goede doel, maar dat goede doel krijgt niet de ganse opbrengst. De Aston Martin-dealer van Los Gatos doneert $ 10.000, maar steekt de rest gewoon op zak. En wedden dat die mikt op een flink opgeklopt prijskaartje?

Geef commentaar
comments by Disqus