Verbruikscijfers Bugatti Chiron zijn hil...

Meer dan de helft van ​het productiequotum voor de Bugatti Chiron is al verkocht. En dat ondanks een prijsstijging die in vergelijking met z’n Veyron toch aanzienlijk te noemen is.

Naar artikel
29-07-2017

Helft Bugatti Chiron is al verkocht

​Bugatti stelde de Chiron al ongeveer een jaar geleden voor. Maar dat betekent niet dat iemand er al van kon genieten. Het eerste exemplaar (foto) werd pas afgelopen week afgewerkt.

Naar artikel
06-03-2017

Eerste Bugatti Chiron crash is feit

​De eerste ​Bugatti Chiron met brokken is een feit. De peperdure supercar uit het Franse Mulhouse eindigde in een gracht.

Naar artikel
27-11-2016

Bugatti Chiron eigenaar heeft gemiddeld...

Dat je véél centen nodig hebt om een ​Bugatti Chiron op je oprit te parkeren is duidelijk. Maar wanneer je meer dan € 2 miljoen uitgeeft aan een auto, is dat wellicht niet de eerste die je koopt. Sterker nog…

Naar artikel
13-09-2016

Hoe koop je een Bugatti Chiron voor € 10...

Je hoeft er zelfs niet voor vals te spelen. Dit exemplaar heeft een beige lederen interieur, een carbon dashboard, een afwerking in twee kleuren voor koetswerk en velgen en blauwe remzadels.

Naar artikel
05-09-2016

Prins rijdt als allereerste met (2!) Bug...

​Een prins uit de Saoedi-Arabische koninklijke familie mag zich voortaan de rechtmatige eigenaar van twee conceptcars van de Bugatti Chiron noemen.

Naar artikel
02-08-2016

Dit had de Bugatti Chiron kunnen zijn

​Een opvolger voor de Bugatti Veyron uit je pen toveren is, zo stellen we ons tenminste voor, een leuke en tegelijk erg uitdagende klus.

Naar artikel
25-07-2016

​Eerste Bugatti Chiron is een feit (met...

Het moet één van meest stressvolle dagen uit het leven van deze Bugatti- werknemer geweest zijn. De man in zwart poloshirt manoeuvreert een Bugatti Chiron een showroom in Monaco in. Iets wat hij vermoedelijk wel vaker doet, maar z...

Naar artikel
15-04-2016

10 Supercars - letterlijk

De Batmobile? Die is allang achterhaald. Dat dachten ook de Britse designers van „Carwow“. Dus haalden die hun Photoshop-talenten uit de kast en ontwierpen voor 10 super- en comic-helden hun hoogsteigen hedendaagse supercar.

Naar artikel
25-03-2016

Welke kleurencombo past de Bugatti Chiro...

Als je € 2,4 miljoen neertelt voor een nieuwe Bugatti Chiron, dan gaan we ervan uit dat de fabrikant die levert in eender welke kleurencombinatie die je in gedachten hebt. Maar dat betekent niet dat het bedrijf zelf geen suggestie...

Naar artikel
05-03-2016

Bugatti Chiron loopt richting 500km/u

Na maanden, wat zeggen we - jaren, speculatie is het dan eindelijk zo ver. De Bugatti Veyron krijgt een opvolger. Die kost nu al € 2,4 miljoen, zonder belastingen. Daarnaast lijkt de eerste uitgave van de Veyron wel een koopje. Ma...

Naar artikel
29-02-2016

Bugatti Chiron moet nog uitgepakt worden

Kerstwensen van Bugatti. En daarop is de Chiron… niet te zien. Maar je kan toch al een beetje uitmaken hoe hij zal ogen wanneer het doek er eindelijk van af getrokken wordt.

Naar artikel
19-12-2015

'Trendsetter' VW verkoopt een Airbus en...

Sinds het uitbreken van dieselgate gaf Volkswagen gisteren zijn eerste grote persconferentie over het schandaal. De tandem Matthias Müller en Hans Dieter Pötsch had veel te zeggen in Wolfsburg, maar iets echts relevants zat daar n...

Naar artikel
11-12-2015

Bugatti bevestigt wat iedereen al weet

​Al ruim een jaar geleden deden we al eens uitgebreid uit de doeken waarom de Veyron-opvolger Chiron zou heten. Er was eigenlijk geen twijfel meer dat de naam van Bugatti’s beroemde testpiloot uit de jaren twintig en dertig van vo...

Naar artikel
30-11-2015

Zo verkoopt Bugatti de Chiron

De Bugatti Veyron gaat de geschiedenisboeken in als een auto die het begrip supersportwagen opnieuw definieerde. En de aanstormende Chiron wordt nog straffer. Beter, krachtiger, sneller, maar ook duurder.

Naar artikel
09-11-2015

Bugatti wil van geen SUV of vierdeurs we...

​Bugatti heeft behoorlijk wat moeite gehad om elk exemplaar van de Veyron buiten te krijgen. Maar het is uiteindelijk gelukt. En inmiddels werkt het merk hard aan een opvolger.

Naar artikel
25-08-2015