De 5 mooiste concept cars van het Salon van Parijs 2014

Het Autosalon van Parijs heeft de deuren geopend. Het autonieuws vloog ons weer om de oren. Nieuwe modellen, concept cars en veel technologische innovaties. We maken alvast een lijstje met de 5 mooiste concept cars van editie 2014.

Lamborghini Asterion

Lambo's eerste hybride is meteen de krachtigste auto die het merk ooit maakte. Met 910pk. Maar hij is ook opvallend braaf voor een concept car van het bedrijf. Is daar wat meer aan de hand?

Lees meer

Peugeot Quartz

De Peugeot Quartz heeft het allemaal: een hybride van 500pk, een middenconsole in basaltsteen, een 3D-head-up-display en het is ook nog eens een trendy compacte SUV.

Lees meer

Infiniti Q80

Bekijk het gerust als een Porsche Panamera, maar dan van Infiniti. Meer dan 5m lang, met 550pk - uiteraard ook een hybride - en zelfmoorddeuren.

Lees meer

Volkswagen XL Sport

Je neemt de ultrazuinige VW XL1, gooit de hybride aandrijflijn eruit en steekt er een Ducati tweecilinder met 200pk in de plaats. Dan heb je een bom.

Lees meer

Mini Superleggera Vision

Akkoord, hij was eigenlijk ontwikkeld voor het Concorso D'Eleganza Villa D'Este, maar deze elektrisch aangedreven Mini is in Parijs voor het eerst op een salon te zien. Met z'n elegante proporties en retrolijnen mocht hij gewoon niet in dit overzicht ontbreken.

Lees meer
Geef commentaar
comments by Disqus