Dit zijn de 4 nieuwe Top Gear presentatoren

BBC radioster Chris Evans krijgt het gezelschap van nog drie andere presentatoren in een nieuw seizoen van Top Gear - veruit het meest succesvolle entertainmentprogramma ter wereld. Zoals bekend zit dat programma zonder ringleiders nadat de BBC presentator Jeremy Clarkson aan de deur zette wegens een incident en companen James May en Richard Hammond dan ook besloten de handdoek in de ring te gooien. Het drietal dat die beroemdheden moet doen vergeten zal nog bestaan uit de relatief onbekende Sabine Schmitz en Chris Harris. Volgens Britse media is er nog een kleinere rol weggelegd voor ex-F1-rijder David Coulthard. Tijd voor een korte introductie.

Chris Harris (40)

Brits autojournalist en racepiloot. Met een zeer entertainende stijl en grote autokennis, maar hij is niet onbesproken omwille van ‘innige’ banden met sommige automerken.

1

Sabine Schmitz

Is een Duitse pilote die onder meer de beroemde BMW ringtaxi over de Nürburgring stuurt. Ze werkte ook al mee aan een Duitse Top Gear spin-off.

2

Chris Evans

Radio-presentator bij de BBC. Vooral gekend van z’n ontbijtshows en geroemd voor z’n onderhoudende interviewstijl.

3

David Coulthart

Als F1-piloot verscheen hij 235 keer aan de start. Met een totaal van 533 punten was hij destijds de best scorende Britse F1-coureur ooit, maar wereldkampioen werd hij nooit. Na z’n autosportcarrière werd hij verslaggever bij de BBC.

4
Geef commentaar
comments by Disqus