Audi bindt strijd aan tegen allergieën

​We moeten hier bij Auto55.be nogal wat persconferenties doorstaan. Babbeluurtjes die de jongste tijd almaar minder om het lijf hebben en waar ingenieurs en technici die kwamen uitleggen...

Naar artikel
26-05-2016

Moet Audi de RS Q2 bouwen?

​Op het Autosalon van Genève stelde Audi de nieuwe Q2 voor. De meest compacte SUV van het merk is te koop met maximaal 190pk uit een 2-liter viercilinder. Maar die motor heeft meer potentieel. Veel meer potentieel.

Naar artikel
08-03-2016

Alles wat je moet weten over de Audi Q2

​Audi stapt met de Q2 in het segment van de compacte SUV. Een belangrijke stap, want terwijl het daar heel wat spelers aantreft van volumemerken, zijn de premiumconstructeurs er nog niet zo goed vertegenwoordigd. En dat betekent d...

Naar artikel
01-03-2016

Audi wil dat je alvast spaart voor de Q2

​Het ​Autosalon van Genève loert inmiddels om de hoek. En bij heel wat constructeurs wil dat zeggen dat er op de trom geroffeld wordt. Een nieuw model kondig je tegenwoordig immers niet gewoon aan. Nee, er moet geteased worden.

Naar artikel
11-02-2016

Mini-SUV Audi dan toch Q2

Een geschil met Fiat had van de geplande Audi Q2 bijna een Q1 gemaakt. De strijdbijl lijkt begraven te zijn. Dat zei Ulrich Hackenberg, wiens toekomst trouwens plotseling erg onzeker is.

Naar artikel
25-09-2015