De Auto55.be-teleurstellingen van 2014

De lijst van de beste door Auto55.be geteste vierwielers van 2014 hebben we al aan je geserveerd, dus is het nu tijd voor de teleurstellingen van het afgelopen jaar. Dit is onze top 5.

BMW 435i Gran Coupé

Omdat we nauwelijks voordelen zien ten opzichte van een technisch identieke en veel goedkopere BMW 3 Sedan. En omdat de Freude am Fahren ondanks z'n potige motor ver te zoeken viel.

Lees meer

Opel Corsa 1.0 Turbo

Werd aangekondigd als helemaal nieuw en is weldegelijk veel beter dan z'n voorganger, maar ook helemaal niet zo nieuw als beloofd. En dat met sterke concurrenten als een Hyundai i20 of Skoda Fabia die wél compleet nieuw zijn...

Lees meer

Ford Ecosport 1.5 TDCi

Omdat een voorwielaangedreven mini-SUV met een reservewiel op de achterklep onvermijdelijk dingen belooft die hij niet kan waarmaken. Ook vanwege zijn matige prestaties, gebrek aan een start-stopsysteem en zijn (nu al!) gedateerde instrumentarium.

Lees meer

Lexus NX 300h

Omdat geen enkele auto zo'n groot verschil tussen stijl en feitelijk rijgedrag zou mogen hebben. Is ook minder zuinig dan beloofd.

Lees meer

Renault Twingo 0.9 TCe

De hoofdreden? Omdat Renault niet het maximum uit zo'n goed concept heeft weten te persen. Verbruikt ook een pak meer dan opgegeven.

Lees meer
Geef commentaar
comments by Disqus