De nieuwe Mini Countryman is een gigant

​We trappen even een open deur in: de Mini is niet mini meer. Het merk sloeg die weg eerder al in. Tot op heden was de Mini Clubman het meest frappante voorbeeld van het feit dat liefhebbers van mini-auto’s al lang niet meer bij h...

Naar artikel
26-10-2016

Volgende Mini Countryman ook als hybride

Mini is aan de slag met de volgende generatie van de Countryman. Die wordt niet meer mini dan de huidige, maar hij wil wel zuiniger zijn. Daarom komt er ook een hybride.

Naar artikel
17-10-2016

Mini Countryman Park Lane buigt in Genèv...

​Mini toont op het Salon van Genève deze Countryman Park Lane. Een speciale reeks die het hogerop in het gamma gaat zoeken, omdat zo’n opgeblazen Mini nog niet duur genoeg is. Gelukkig krijg je dan wel een hele hoop extra’s.

Naar artikel
03-03-2015

Compacte SUV's: onbemind, maar toch succ...

20 jaar geleden bood Toyota met de RAV4 als eerste een compacte SUV aan. Het was het startschot van een boom die tot op de dag van vandaag voortduurt. De toenmalige trendsetter is inmiddels slechts een van vele geworden.

Naar reportage
09-02-2015

Mini Countryman Cooper D

Om de tand des tijds te kunnen doorstaan had de Mini Countryman in recente termen een facelift nodig. En die kreeg hij ook.

Naar test
14-01-2015

Mini Countryman ondergaat facelift

Aan het eind van de zomer wordt de vernieuwde Mini Countryman leverbaar. Het model wordt voorgesteld op het Autosalon van New York. De inspiratie komt uiteraard van de jongste Mini-generatie.

Naar artikel
16-04-2014