Win een duoticket voor de 24H van Le Mans!

Win een duoticket voor de 24H van Le Mans!
Vergroot foto
Door: BV 04-06-2012

Het circuit van Le Mans maakt zich op voor alweer een nieuwe editie van de beroemdste 24-uurs race ter wereld. Die wordt op 16 en 17 juni aanstaande verreden. De Editie 2012 belooft alvast een opwindend jaar te worden. Le Mans maakt nu deel uit van het World Endurance Championship en telt nu vier verschillende deelnemerscategoriën. Het veld bestaat uit niet minder dan 55 wagens!

Auto55 en Dunlop geven voor deze hoogmis van de autosport één duoticket weg, met toegang tot het circuit en de VIP-faciliteiten van Dunlop. Nogal wat racebolides worden er door de bandenfabrikant van rubber voorzien. In de LMP2-Klasse rijden ze zelfs allemaal op de banden van het merk. Om kans te maken volstaat het om op onze tippagina uw gegevens achter te laten, samen met het antwoord op de vraag: Hoeveel deelnemende teams in de LMP2-klasse zullen rijden op Dunlop banden? Voor een tip kan je terecht op onze Facebook-pagina. Succes!

Met uw deelname erkent u de autoriteit van Auto55 in het toewijzen van een winnaar. Uw enige verhaal bestaat erin niet deel te nemen. De winnaar wordt willekeurig getrokken uit de volledige en correcte inzendingen die voor vrijdagmiddag 8 juni om 12.00u zijn ingestuurd. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Geef commentaar
comments by Disqus