Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid Interieur

Bekijk 20 foto's
Door: BV 07-11-2020

Aan de binnenkant leverden de ontwerpers uitstekend werk. Je vindt links en rechts nog wel wat ongeraffineerde harde kunststoffen, maar de algemene indruk is positief. Hij voelt als een compleet andere auto dan z’n voorganger. Het horizontale dashboard levert de inzittenden vooraan veel knieruimte op. De versnellingspoook zit hoger en de middenconsole neigt een beetje naar de bestuurder. Die bevat een 9,3” infotainmentscherm dat ook Apple Carplay omvat. En dat systeem is (gelukkig) een pak beter dan voorheen.

Voor de bestuurder zit een geheel digitaal instrumentarium met een schermdiameter van 10,2”. Dat is standaard op deze stekkerhybride en het laat zich configureren. Deze uitvoering heeft een specifiek informatiescherm waarop je onder meer inzicht krijgt in de aandrijflijn en de energierecuperatie.

Meer comfort aan boord van nieuwe Renault Captur

Designers van automerken lijken bij geëlektrificeerde modellen wel geobsedeerd door blauwe accenten en dat is hier niet anders. Je vindt de kleur op de ventilatieopeningen, stiksels, dorpels en vloermatten.

Op gebied van Comfort werd de Captur ook verbeterd. De zetels bieden misschien geen buitengewone zijdelingse steun, maar ze bieden toch een goed zitcomfort. De achterbank is, dankzij een langer chassis, royaal en modulair. Je kan ze over 16cm verschuiven.

Geef commentaar
comments by Disqus