Mitsubishi schaaft Colt bij

Mitsubishi schaaft Colt bij
Vergroot foto
Door: REDACTIE 02-07-2007

Mitsubishi schaaft voor het komende modeljaar 2008 z'n Colt bij. De motoren (een 1,1-, 1,3- of 1,5l benzine en een kleine 1,5l zelfontbrander) worden niet gewijzigd. De uitrusting wel, want de topversies krijgen een regen- en lichtsensor. De overige aanpassingen zijn van esthetische aard.

De milde facelift omvat onder meer nieuwe 15- en 16-duims wielen en enkele nieuwe koetswerkkleuren. Aan de binnenzijde kiest Mitsubishi voor grotere aanpassingen, die evenmin van structurele aard zijn. De driedeurs krijgt een nieuwe sportiever ogende stoffen bekleding, terwijl het gebruikte textiel van de vijfdeurs voornamelijk luxueuzer oogt. De doorschijnende lichtgevende elementen die het dashboard en de middenconsole van de in Nederland gebouwde Colt tooien veranderen van lichtblauw naar een meer neutrale grijstint en de materiaalkeuze wordt herzien.

Mitsubishi commercialiseert meteen een speciale uitvoering die onder meer over een zwarte binnenaankleding, donkere koplampen en verduisterde zijruiten beschikt. Dat model pakt ook uit met een MP3-speler, mistlichten, lichtmetalen velgen en lederaccenten.

Geef commentaar
comments by Disqus