Mercedes C250 Coupé Sport

Mercedes C250 Coupé Sport
Bekijk 3 foto's
Door: AUTO55 11-04-2012

Binnen enkele maanden laat Mercedes de C250 Coupé Sport op ons los. De middenklasser laat z'n binnen- en buitenkant opfleuren door een AMG Plus Sport-pakket en weet zich ook onderhuids onderscheiden van de alledaagse C-klasse.

De viriele C250 Coupé krijgt grotere remschijven, een betere motorrespons en een AMG-onderstel dat meer grip (en G-krachten) belooft. De standaard 7G Tronic Plus-transmissie krijgt kortere schakelmomenten en een 'active-downshift'-functie. Mercedes raakt niet aan de motor (zowel de diesel- als benzineversie levert nog steeds een niet onaardige 204pk) maar verwent wel de oren door de uitlaat van een zogeheten 'sound generator' te voorzien.

Het sportpakket is ook voor de andere koetswerkvarianten leverbaar. De optische wijzigingen vertalen zich naar 18" lichtmetalen wielen, een bodykit en een kleine achterspoiler. Binnenin sieren rode stiksels het halflederen zitmeubilair en kijk je uit op een driespaaks sportstuur. Het plaatje wordt vervolledigd door rode veiligheidsgordels, roestvrije pedalen en AMG-vloermatten. Prijzen zijn nog niet bekend. Binnen enkele maanden laat Mercedes de C250 Coupé Sport op ons los. De middenklasser laat z’n binnen- en buitenkant opfleuren door een AMG Plus Sport-pakket en weet zich ook onderhuids onderscheiden van de alledaagse C-klasse.De viriele C250 Coupé krijgt grotere remschijven, een betere motorrespons en een AMG-onderstel dat meer grip (en G-krachten) belooft.

De standaard 7G Tronic Plus-transmissie krijgt kortere schakelmomenten en een ‘active-downshift’-functie. Mercedes raakt niet aan de motor (zowel de diesel- als benzineversie levert nog steeds een niet onaardige 204pk) maar verwent wel de oren door de uitlaat van een zogeheten ‘sound generator’ te voorzien. Het sportpakket is ook voor de andere koetswerkvarianten leverbaar. De optische wijzigingen vertalen zich naar 18” lichtmetalen wielen, een bodykit en een kleine achterspoiler. Binnenin sieren rode stiksels het halflederen zitmeubilair en kijk je uit op een driespaaks sportstuur. Het plaatje wordt vervolledigd door rode veiligheidsgordels, roestvrije pedalen en AMG-vloermatten. Prijzen zijn nog niet bekend.

Geef commentaar
comments by Disqus