Richt je kantoor in met Porsche

Richt je kantoor in met Porsche
Bekijk 6 foto's
Door: BV 16-12-2013

Porsche is één van die autoconstructeurs die van ‘merchandise' een lust maakt. Het bedrijf realiseert er een niet onbelangrijk deel van z'n zakencijfer mee en bezit een erg uitgebreide collectie. Onder de vlag Porsche Driver's Collection vind je daarin stukken die voor werkelijk alles kunnen dienen. Ook voor de inrichting van je kantoor. We lijsten er enkele op.

Porsche 911 Bureaustoel

Uiteraard recht uit de 911, voor het geval je daar op weg naar je werkplek nog niet voldoende in hebt gezeten. En elektrisch verstelbaar, dankzij een oplaadbare ingebouwde batterij. De prijs is wel stevig: € 4.212.

Porsche 911 GT3 Boekenplank

Toen kwam iemand op de idee om een achtervleugel te gebruiken als boekenplank. Het echte spul, dus met een indrukwekkende breedte van 1,71m en een draagvermogen van 120kg. € 3.132.

Porsche Pennenbak

Natuurlijk kan je kiezen uit een hele selectie Porsche pennen, balpennen en vulpotloden. Waar je die dan wel moet steken? Wel, in deze bennenbak in de vorm van dubbele uitlaatpijpen. Voor € 106,95.

Porsche 911 Muis

Voor PC en Mac met een ietwat generische 911-vorm. Er bestaan verschillende uitvoeringen van. € 85,45.

Wat kleiner materiaal

Een USB-stick is er tegenwoordig in de vorm van een Porsche 918 Spyder. En wie goed speurt ontwaart ook de Porsche-kalender 2014. Beiden kosten minder dan € 45.

Wie hieruit inspiratie voor kerstboombalast haalt, kan het allemaal nog eens bekijken in onze fotospecial.

Geef commentaar
comments by Disqus