De 10 beste aprilgrappen van 2014

Autoconstructeurs zijn steeds hongerig naar aandacht. En dan kan je een kans als dé internationale grappendag natuurlijk niet links laten liggen. Dit is een overzicht van de 10 leukste aprilvissen van dit jaar.

Volkswagen RSPCA samenwerking

VW Engeland steunt de stichting RSPCA die zich inzet tegen dierenleed. En een groepje honden een VW Amarok leert besturen.

Mazda MX-5 voor vier

Het had een limousine kunnen zijn, maar het is gewoon een special edition. Jaja, dat zal wel.

Skoda Yeti Ice Special Edition

Een Yeti met een valse bontjas. En milieuvriendelijk want het pelsje zorgt ervoor dat je zelfs op de poolcirkel geen verwarming nodig hebt. Shampoo en conditioner inbegrepen.

Personalisering ten top

Peugeot vindt het al te gek dat iedereen met een gelijkaardige claxon rijdt. Daarom is die vanaf nu helemaal personaliseerbaar. Een beetje zoals de beltoon van je GSM.

Mini T

Ja, de T in de naam staat voor, wel, Thee. Omdat deze Mini kan rijden op brandstof gemaakt van theeblaadjes.

Citroën C4 Cactus Arsenal Edition

Deze C4 cactus met een G.O.A.L.I.E systeem kan alle uitwedstrijden van voetbalclub Arsenal lokaliseren. Overal te koop, behalve in Tottenham.

BMW Force Injection Booster

BMW zet je in de wind (via de verluchtingsroosters) en geeft je stroomstootjes om ervoor te zorgen dat 30km/u aanvoelt als 250km/u.

Gebouwd, niet gekocht

Honda levert de Fit (die wij kennen als Jazz) voortaan ook in kit-vorm. Om zelf te bouwen dus. Hij bestaat uit 180.000 delen dus je bent er wel even mee zoet.

Opel Astra Copacabana

Een speciale editie in het teken van het WK Voetbal. Compleet met met gras beklede zetels en echt Copacabana-zand in de plaats van vloermatten.

Mini GoalCooper

Ja ook deze Mini draagt de kleuren van Brazilië, het gastland tijdens het aanstormende WK Voetbal. Hier is het kunstgras dat wordt gebruikt en in de koffer is een goal ingewerkt.

Geef commentaar
comments by Disqus