Jeep toont drie Wrangler Concepts voor Paassafari

Bekijk 30 foto's
Door: BV 10-04-2014

Jeep heeft drie nieuwe concept cars voorgesteld ter gelegenheid van het grootste Jeep Treffen van het Westelijke halfrond. Dat heeft traditioneel plaats in de paasperiode in de Amerikaanse staat Utah.

Level Red

De Wrangler Level Red heeft een zwart koetswerk met rode accenten, 17-duims ‘beadlock’ velgen, is 5cm verhoogd en heeft extra bescherming bovenop een specifieke reductiebak en assen. Kwestie van ervoor te zorgen dat het model tegen een erg lage constante snelheid over het terrein kan kruipen. Een 3,6l V6 zorgt voor de aandrijving.

Mojo

De Wrangler Mojo heeft grosso modo recht op dezelfde technische aanpassingen, maar is vooral gehuld in een ander uiterlijk waarin een oranje lak de hoofdrol speelt. En natuurlijk trekt ook de LED-verlichting extra aandacht.

Maximum Performance

De blauwe Wrangler Maximum Performance heeft het gemunt op het zwaarste terrein. Vandaar de bumper met geïntegreerde winch, de geheel blokkeerbare differentiëlen, versterkte assen, een hoop beschermplaten en een verhogingssetje dat de bodemvrijheid een zet van 10cm geeft.

Geef commentaar
comments by Disqus