Zoek je subtiliteit? Blijf dan weg van de TT, R8 Audi Performance

Bekijk 27 foto's
Door: BV 11-07-2017

Vraag het aan Audi en je krijgt de horen dat de roep om meer personalisering hoog is. In het geval van sportieve modellen, moet allemaal zo agressief mogelijk ogen. Subtiliteit? Wie wil dat tegenwoordig nog?

Stijl

Audi stelt vandaag een aantal stijl-extra’s voor die je apart kan kopen. Het zijn de Audi TT RS en de Audi R8 die lijdend (geen tikfout) voorwerp zijn van de aanpassingen.

Audi R8 Performance

In het geval van de R8 gaat het om luchtgeleiders die zowel aan de voor- als aan de achterkant tegen de bumper gemonteerd kunnen worden. Een nieuwe diffuser, luchtinlaat, specifieke 20-duimers verschijnen ook meteen in de catalogus.

Audi TT RS Performance

De Audi TT RS krijgt een gelijkaardige behandeling, met alweer de erg agressieve vinnen tegen de bumpers. Hier kan je overigens niet anders dan de grote koffervleugel ook opmerken. En heb je dan ook de mat gouden uitlaatpijpen al gezien?

Om het ook nog een beetje anders te laten rijden, krijg je de keuze uit een andere ophanging. Kwestie van je ruggengraat mee te laten boeten voor je stilistische keuzes.

Geef commentaar
comments by Disqus