Dit zijn de 10 mooiste auto-interieurs van 2018

Elk jaar kiest Wards de 10 mooiste auto-interieurs. Louter Europese producten worden niet in overweging genomen, maar de Amerikanen proberen het beste uit verschillende voertuigcategorieën in hun lijst op te nemen. Dit is de top 10 voor 2018.

Range Rover Velar

Lof is er omwille van het briljant geïntegreerde scherm in de middentunnel en de juiste mix tussen sportiviteit en luxe, overgoten met een hoop originele details.

Porsche Panamera

Zoek je iets dat sportief stuurt en presteerd? Dan kan je niet beter dan de Porsche Panamera, vindt Wards. Stijlvol, maar ook onmiskenbaar sportief.

Kia Stinger

In zijn categorie is de Kia Stinger budgetvriendelijk, maar ook appetijtelijk.

Toyota Camry

Een Toyota met een origineel interieur, maar helaas niet voor de Europese markt.

Chevrolet Equinox

Typisch Amerikaans vormgegeven, maar Wards vindt het toch wat hebben. Bij ons het best vergelijkbaar (voorlopig toch. nog) met de binnenkant van een Opel.

Lincoln Navigator

Een Lincoln Navigator is een gigantisch, hoog op poten staand slagschip. Maar aan de binnenkant komt het vooral modern, stijlvol en zelfs gezellig over.

Lexus LS

Het vlaggenschip van Lexus probeert te verleiden met een stijlvol lijnenspel dat asymmetrie omarmt. En het lukt, volgens Wards.

Infiniti QX50

De jongste QX50 boekte flinke vooruitgang. Het is er ruim en z'n nadruk op vloeiende lijnen - vooral rond de middentunnel - is erg origineel.

Hyundai Kona

Aan de buitenzijde is de Kona al origineel en aan de binnenkant wordt de combinatie van sobere vormgeving met een welgemikte spat kleur ook gesmaakt.

Dodge Ram 1500

Er zit nog steeds een hoop hard plastic, want de Ram 1500 (in Europa verkrijgbaar via grijze import) moet ook duurzaam zijn. Maar in z'n categorie is het volgens Wards het beste wat er is.

Geef commentaar
comments by Disqus