Nieuwe BMW 3 meteen al met M Performance opsmuk

Bekijk 17 foto's
Door: BV 02-10-2018

Eerder vandaag stelde BMW de compleet nieuwe 3-Reeks (alle details hier) voor op het Autosalon van Parijs. De voorkeur wordt gegeven aan motoren die zich in de kern van de markt bevinden. Maar pittiger versies zijn ongetwijfeld onderweg. Wie inmiddels op zoek is naar meer sportiviteit, kan zich al laten gaan in de categorie ‘optische opsmuk’. Er kleeft wel M Performance op, dus het ziet er in elk geval serieus uit.

Dat de go-fast-bits er meteen van bij de lancering bij zijn, geeft een indicatie van de winstmarges op die onderdelen, terwijl het net zo goed onderlijnt dat ze erg populair zijn.

Voor de buitenkant

De set omvat een complete aerodynamische kit die niet minder dan 10 afzonderlijke componenten telt. Een voorsplitter, diffuser, achtervleugel, dorpels, spiegelhuizen en nog veel meer. Je kan kiezen tussen glanzend zwart plastic of kale koelstof. Een set uitlaatpijpen is dan weer vervaardigd uit een mix van koolstofvezel en titanium. Velgen zijn er dan weer in diameters van 18 en 20 inch.

En de binnenkant...

Binnenin zijn er nog meer extra’s. Een sportiever stuurwiel, schakellepels in koolstofvezel, sierlijsten in datzelfde materiaal, speciale vloermatten en zelfs specifiek sfeerlicht. Kan het niet meer gekker, denk je? Laat ons dan maar bandenwarmers, een montagestuk voor een actiecamera en zelfs een sleutelhoesje in leder en Alcantara toevoegen aan de opsomming.

Geef commentaar
comments by Disqus