Seat helpt je aan een koffieverslaving met espresso-aan-boord

Vergroot foto
Door: BV 31-03-2019

Heel wat mensen houden van een kopje koffie. Ook onderweg. En dat betekent veelal stoppen bij een koffieboer à la Starbucks. Maar het kan ook anders. Sterker nog: het is voordeliger om het anders te doen, zegt Seat.

50ml hete espresso in drie minuten

De Spaanse autofabrikant biedt voortaan een ‘Handpresso’-koffiemachine aan. Die past in de twee bekerhouders tussen de voorzetels van de nieuwe voertuigen van het merk en tapt z’n stroom uit de 12V-stekker van het model. In minder dan 3 minuten heb je 50ml hete, verse espresso.

Een koopje? Dat hangt ervan af hoe je dat bekijkt…

Het toestel kost je zo’n 220 euro en de Seat-verdelers bieden het als accessoire aan. Je hebt twee glazen die je kan afwassen en je krijgt er meteen 15 pads bij. Meer zal je moeten kopen. De draagtas die eveneens inbegrepen is, biedt ruimte voor koffie, kruiden, lepels en servietten en is nog altijd klein genoeg om te verdwijnen in het handschoenvakje. Gebruik je het toestel dagelijks dan slurp je volgens het merk elk jaar € 475 aan koffie weg. Maar dat is minder dan de € 2000 die je voor hetzelfde volume bij Starbucks zou achterlaten.

Seat zegt dat de draagbare espressomachine 12 maanden garantie geniet, ofschoon het wettelijke minimum voor nieuwe consumptiegoederen 24 maanden is.

Geef commentaar
comments by Disqus