Porsche Design heeft nu ook een optielijst voor horloges

Bekijk 13 foto's
Door: BV 08-07-2020

Bij Porsche kan je de dikte van de optielijst in centimeters meten. En het bedrijf is er fier op dat heel wat z’n klanten daar graag vinkjes in zetten. Het doet er ook alles aan om die klanten ter wille te zijn. Je kan het zo gek niet bedenken, of Porsche kan het voor je regelen. Het bedrijf heeft een complete afdeling die zich daarmee bezighoudt.

Pas je Porsche Design-uurwerk aan je smaak aan

Porsche Design maakt nog een hoop andere zaken. Je mag dat bedrijf niet meteen vereenzelvigen met het automerk, maar het heeft er wel nauwe banden mee. Horloges bijvoorbeeld. En er is goed nieuws voor Porsche-klanten. Ook daar kan je nu een hoop extra geld tegenaan gooien voor personalisering.

Alle uurwerken hebben een behuizing van 42mm. Daarvoor heb je al twee mogelijkheden. Vervolgens heb je al te kiezen uit zes verschillende motortypes. De rotorrand kan worden aangepast om bijvoorbeeld te passen bij de wielen van de Porsche die in je garage leeft. Alle lederen bandjes zijn gemaakt met hetzelfde leder (overschotjes wellicht) dat de Duitse sportwagenfabrikant ook voor het interieur gebruikt. Garen is er dan weer in 19 kleuren. En er zijn ook nog ingelegde kleurringen voor de wijzerplaat en je kan er ook nog een laser op los laten.

Wat is de prijs van een Porsche Design horloge?

Dat polshorloge dat je persoonlijke smaak perfect reflecteert, heeft natuurlijk een prijs. Ze zijn er vanaf ongeveer 5.500 euro, maar je kan de prijs ook naar het dubbele drijven. Daarvoor heb ook al een product van een echt gereputeerde horlogemaker.

Geef commentaar
comments by Disqus