Je kan nu al de Aston Martin van James Bond bestellen

Bekijk 27 foto's
Door: BV 20-08-2020

In november komt de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ in de zalen. Eindelijk. De lancering werd uitgesteld omwille van de wereldwijde coronapandemie. De titelsong, ditmaal van Billie Eilish, werd zelfs al op 13 februari gelanceerd, kort voor de originele debuutdatum van de jongste prent in de superspionsaga.

Vantage en DBS Superleggera ‘007’

Omwille van de vertraging, kan autopartner Aston Martin ook z’n speciale edities van de Vantage en DBS Superleggera eerder tonen dan de film zelf. De leveringen ervan zullen al in het eerste kwartaal van volgend jaar een feit zijn. Beide versies zijn gebaseerd op de klassieke Aston Martin V8 Vantage die in 1987 zijn debuut maakte in The Living Daylights, waarin Timothy Dalton de Bond speelde en de Nederlandse Jeroen Krabbé als slechterik werd gekozen.

96.60, wat is dat?

De DBS Superleggera 007 Edition blijft beperkt tot 25 auto’s en zal dezelfde specificaties hebben als het model in de nieuwe film: grijze lak en spiegelhuizen, dak, diffuser en aeroblade in mat zwart carbon. Hij rust op 21”-velgen met Y-vormige spaken, terwijl 007-logo's natuurlijk niet mogen ontbreken.

Met de Vantage is Aston guller - daar komen 100 stuks van. Ook dit exemplaar is in het grijs, met een spatje geel voor de afwerking en een rooster in een specifiek gaas, dat verwijst naar de V8 uit het eind van de eighties. In het interieur is er zwart leder, zijn de inzetstukken donker verchroomd en zijn de cijfers 96.60 geborduurd op de zonnekleppen. Dat laatste is een verwijzing naar de Russische politiefrequentie die in ontsnappingsscène van de film in ’87 werd gebruikt. Om het helemaal af te maken, biedt Aston Martin zelfs een skidrager aan. Net echt.

Geef commentaar
comments by Disqus