Skoda Fabia Frisser

Skoda Fabia Frisser
Bekijk 2 foto's
Door: BV 23-07-2004
Voor modeljaar 2005 frist Skoda de Fabia op. Aan de buitenzijde blijven de aanpassingen beperkt tot een rondere voorbumper met hertekende luchtinlaten en Őafhankelijk van de uitvoering- ronde mistlichten, een licht gewijzigde grille en hertekende lichtunits achteraan. De sierdoppen voor de wielen zijn vervangen door modernere exemplaren en ook het aanbod lichtmetaal werd onder de loep genomen. Skoda breidt bovendien het aanbod basiskleuren uit.

Het interieur was het voorwerp van een meer rigoureuze aanpak. Naast de obligate kleuren en stofjes wordt immers een heel nieuwe boordplank gemonteerd. Die is gefabriceerd uit een beter materiaal dan voorheen. Het instrumentenbord werd vernieuwd en lijkt nu meer op dat van de andere Skoda’s en het stuurwiel kreeg een meer ergonomische vorm. De benamingen van de uitrustingsniveaus worden gelijkgeschakeld met de rest van het Skoda-aanbod.

Vanaf 9 augustus, na de collectieve vakantiesluiting van de productievestiging, lopen de vernieuwde exemplaren van de band.

Geef commentaar
comments by Disqus