Sportief studiemodel Honda Civic

Sportief studiemodel Honda Civic
Bekijk 2 foto's
Door: BV 09-02-2004
Om de reacties van het publiek te peilen en het bestaande gamma wat sportiever voor te stellen, prepareert Honda’s European Accessories Division een studiemodel van de Honda Civic 5-deurs. Dat zal debuteren op het Autosalon van Genève en heeft vooral tot doel de recente wijzigingen in het Civic-gamma, met vooral sportieve accenten, in de kijker te zetten.

Om een strakke, gespierde look te creëren kreeg deze Civic een agressief vormgegeven voorbumper met carbon afwerking onderaan de luchtinlaat, een zwart verchroomde grille en donkere koplampbehuizing. Er zijn ook spatbordverbreders, een hertekende achterbumper en zijdrempelprofielen. Voor de achterbumper en de zijprofielen werd ook gebruik gemaakt van carbon. Opvallend 18-duims lichtmetaal en een verchroomde sieruitlaat maken de lijst compleet.

Binnenin voorziet Honda kuipzetels in zwart leder met zilverkleurige hoofdsteuninzetstukken. Carbon komt ook hier terug; het centrale dashboardpaneel is immers uit dat materiaal vervaardigd. Een sportstuur, aluminium pedalen en een specifieke schakelpookknop vervolledigen de interieurafwerking.

Geef commentaar
comments by Disqus