Citroën Xsara Picasso Exclusive

Citroën Xsara Picasso Exclusive
Bekijk 2 foto's
Door: BV 05-12-2001
Citroën Belux, de importeur van Citroën voor België en Luxemburg, commercialiseert een nieuwe luxe-versie van de Xsara Picasso. De nieuwe top van het gamma, enkel te krijgen met de 1.8 16v benzinemotor van 117pk en de 2.0HDI dieselkrachtbron met 90pk, noemt Exclusive, net als bij de C5 berline en break en de Xsara vijfdeurs.

De Exclusive zal uiterlijk van de vorige topuitvoering (de SX) te onderscheiden zijn doordat de bumpers, spiegels, beschermstrips en nummerplaathouders in de kleur van de carrosserie zijn uitgevoerd. Ook lichtmetalen velgen (type Estoril) en elektrisch inklapbare spiegels behoren tot de standaarduitrusting.

De binnenuitrusting werd verrijkt met verlichte make-upspiegels, een gekoeld handschoenkastje, elektrische ruitbediening achteraan, een over 14cm verschuifbare achterbank, een volautomatische airco, een met leder bekleed stuurwiel en aluminiumkleurige inlegstukjes. Het dashboard krijgt een specifieke bronskleur en voor de bekleding van stoelen en deurpanelen koos men voor beige fluweel.

De Picasso Exclusive wisselt voor minstens 800.343 BEF of € 19.840 (1.8 benzine) van eigenaar. De diesel kost 849.155 BEF of € 21.050. Tegen het eind van deze maand mag je hem bij de dealer verwachten.

Geef commentaar
comments by Disqus